9.9.09

Agraïment a tots els mijos de comunicació




José Luis García Nieves i Felip Bens, com a autors de «Historia del Llevant UD», volen donar públicament les gràcies a tots els mijos de comunicació que hui s'han fet resò del centenari del Llevant UD i especialment ad aquells que han vinculat l'efemèrides en les troballes documentals que aportem en la nostra obra.

Ademés de les publicacions que adjuntem en els posts inferiors, García i Bens han segut entrevistats hui de forma extensa per Chema Mancha en Radio Marca, per Toni Giner en Radio Esport i per Rafa Lupión i Carlos Ayats en La 97.7.

Igualment Canal 9 ha obert els deports de l'informatiu comarcal en una ressenya històrica del club en intervencions d'Antonio Calpe i Felip Bens i l'informatiu territorial de TVE, editat per Quique Pallàs, també ha dedicat una ressenya històrica a l'acontenyiment.

Gràcies a tots ells per fer costat a la nostra iniciativa editorial, pero sobretot i per damunt de tot per contribuir a reivindicar la memòria, en un dia com hui, del fundador del Llevant FC, José Ballester Gozalvo.

Volem fer extensiu est agraïment a tots els atres mijos de comunicació que en les seues aportacions han contribuit a que hui, celebració oficial del Centenari, el Llevant UD i la seua història hagen estat omnipresents en la societat valenciana.

Foto: Bens i García en Radio Marca.

No hay comentarios:

Seguidores