1.8.09

Èxit total de la promoció.

La promoció de venda en desconte de l'obra Historia del Llevant UD, que s'ha tancat fa uns minuts ha segut un èxit que ha desbordat totes les previsions de l'editorial L'Oronella.

A les 22:37 h de hui s'ha formalisat la venda nº 300, que eren els eixemplars a que estava llimitada la promoció.

En només tres semanes de funcionament de la pàgina web www.historialevanteud.com més de 300 aficionats del Llevant UD i del fútbol en general han adquirit l'obra en preedició en un desconte de fins al -40%.

Sí, més de 300. Perque després de les 22:37 h s'han formalisat algunes comandes més, que també es beneficiaran de l'oferta. Ademés a lo llarc dels últims dies s'han rebut numeroses consultes i ha segut materialment impossible respondre a totes, per lo qual, a pesar d'haver-se abastit el nº d'eixemplars a que estava llimitada la promoció, s'acceptaran com a vàlides les comandes que entren fins al dimecres, 5 d'agost, com a data última completament definitiva, en l'intenció de que ningú realment interessat es quede fòra i tenint en conte els numerosos dubtes que molts de vosatres ens heu traslladat per a fer la comanda i el pagament a través de la web.

Els autors de l'obra, José Luis García Nieves i Felip Bens, volen agrair:

• La confiança depositada per tots aquells que s'han decidit a adquirir l'obra en preedició.

• L'extraordinària acollida que el proyecte ha rebut en els mijos de comunicació valencians.

• El compromís ferm i decidit i la confiança demostrada pels dos patrocinadors de l'obra, l'Ajuntament de Valéncia i el diari Levante-EMV.

• La colaboració i determinació en el proyecte dels 7 investigadors, periodistes i professors universitaris que han participat, ademés dels autors, escrivint en el primer volum.

• La colaboració desinteressada de les més de 30 persones que han colaborat en les diferents fases de producció del primer volum.

• I en definitiva, l'alé i els ànims que ens heu donat tots per a poder tancar satisfactòriament un any d'intens i dur treball en un volum de 772 pàgines i més de 450 ilustracions.

Nos n'anem de vacacions fins al 24 d'agost en la satisfacció del treball ben fet. El 24 d'agost tornarem a informar-vos des d'ací de tots els actes de promoció i presentació del llibre. Com ya sabeu, els llibres començaran a aplegar-vos a tots els que ya els heu comprat a partir del 24 d'Agost, el dia 1 de setembre estaran en totes les llibreries i la presentació oficial serà el pròxim 11 de setembre. Pero de tot aço ya vos informarem puntualment.

Moltes gràcies a tots.

No hay comentarios:

Seguidores