26.8.09

Ix el primer volum.


El primer volum de la Historia del Llevant UD ya està, com estava previst, imprés i ha començat hui a distribuïr-se.


• Els primers en rebre el llibre seran els més de 300 llevantinistes que l'adquiriren en preedició abans del 31 de Juliol passat. Este matí ha començat a fer-se l'enviament a tots ells. La previsió és que entre hui dimecres i el pròxim dilluns com a màxim tots tinguen el llibre en sa casa, inclús els que el compraren des dels més diversos punts de la geografia espanyola. Les comandes de fòra d'Espanya tardaran uns dies més. El llibre s'envia per mensageria i va embalat en una caixa de cartó per a que no patixca cap desperfecte durant el manipulat i l'enviament. L'intenció de L'Oronella és que estos compradors siguen els primers en tindre'l, inclús abans de que aplegue a les llibreries, premiant aixina la confiança i fidelitat en el proyecte i en l'editorial.

• Durant la semana del 31 d'Agost al 6 de setembre el llibre es distribuirà en totes les llibreries valencianes i en més de 40 punts de venda en Els Poblats Marítims.


• I el pròxim divendres 11 de Setembre serà la presentació oficial en l'Ateneu Marítim del Cabanyal, en moltes sorpreses que vos anirem anunciant.

ALGUNES DOBLES PÀGINES INTERIORS

El resultat del llibre és espectacular en maquetació, disseny i fotocomposició i per supost respecte als continguts i el material gràfic reproduit.




El llibre està dividit en tres grans blocs, el primer entre finals del s. XIX i 1914, el segon entre 1914-1919 i el tercer 1919-1922, ademés de la fototeca.

ALGUNES DOBLES PÀGINES DE LA FOTOTECA.

Ademés de les quasi 400 fotografies que conté el llibre, les últimes 96 pàgines a tot color estan dedicades a la Fototeca, a on s'arrepleguen les ilustracions més importants del periodo abordat en este primer volum.


FINS A L'ÚLTIM DETALL.

El llibre està imprés sobre dos tipos de paper distints d'altíssima qualitat per a la correcta reproducció tant dels texts com de les ilustracions. Està enquadernat en cartoné i forrat en un paper especial kraft imprés. Les guardes estan impreses sobre el mateix granat de la portada. Estan cuidats fins als detalls més menuts.


Els dos marcapàgines són blau i grana i el fil de protecció del llom és blanquinegre.



El llibre està protegit per una sobrecoberta d'acetat transparent fàcil de posar i llevar.

• Historia del Llevant UD.
Tomo I. S. XIX-1922.
De la Playa del Cabanyal al Camp de la Creu.
Los orígenes del fútbol valenciano a través del Llevant FC y del Gimnàstic.
PVP 49 euros.

Des de la semana pròxima a la venda en totes les llibreries.

No hay comentarios:

Seguidores